trapezna-voda-produkt-page-edit
Разфасовки Брой в стек Брой в пале
10л. галон* - 48
10л. - 72
5л. - 105
1,5л. 6 504
0,500л. 12 1368

* Галон за еднократна употреба. Капачката на голона е многофункционална, като е пригодна за работа с машини(диспенсър) и с помпи за вода

Обща минерализация:  по-малко от 50mg/l
Активна реакция:  6-7 pH

     Трапезна вода Аква Дея е чудесен начин да регулирате благоприятното ниво на минерали в организма, както и на микроелементите в човешкото тяло. Редовният й прием предотвратява натрупването на прекомерни количества от тях в човешкото тяло. Трапезна вода АКВА ДЕЯ е с много ниска минерализация, постигната чрез най- съвременна мемранна технология /обратна осмоза/. Със своя мек и приятен вкус тя е подходяща за ежедневна употреба от малки и големи. Водата е преминала през процес на обогатяване с озон въздух.

gazirana-voda-pr
Разфасовки Брой в стек Брой в пале
1,5л. 6 504
0,500л. 12 1368

     Полезна информация:  Редовната употреба на близо 2 литра вода на ден, според теглото на вашето тяло, подобрява циркулацията на кръвта и поддържането на полезна физическа и психическа активност. Водата е основният детоксикатор на тялото, главният градивен елемент, ключовият регулатор на pH на кръвта и цялото ни тялото. Чрез своята алкалност тя действа като регулатор на киселинността. Потребностите на организма от вода са равно­стой­ни на потребнос­тите му от храни­телни вещества. Значението на водата за организма е голямо, тъй като всички жизнени процеси са свързани с нея. Във водата се раз­тварят хранителните вещества. С нея се извеждат от орга­низма и отпадните такива. Водата е необходима среда, в която протичат всички биохимични реакции. Тя осигу­рява обмяната на веществата и правилното функциониране на всички органи и системи.

     Аква Дея допринася за балансиране на pH стойностите в организма. Пиенето на минимум 8 чаши трапезна вода на ден е жизненоважно, особено при честата употребата на алкохол, млечни продукти, месо, кафе, захар, бяло брашно и лекарства. Водата ще зареди организма с енергия, ще обнови клетките ви и ще ви поддържа в добра кондиция през целия ден.

Aquadea.bg © 2017 Всички права запазени. Уебсайт от Internetreklama.bg лого Internetreklama.bg

Log in with your credentials

Forgot your details?